Batavus Wayz 您所在的位置:网站首页 cortina stadsfietsen voor dames bij premiumbikes extra Batavus Wayz

Batavus Wayz

2023-08-23 21:48| 来源: 网络整理| 查看: 265

De Batavus Wayz herenfiets/damesfiets is een lichte en stijlvolle fiets voor dagelijks gebruik.

De Batavus Wayz herenfiets en damesfiets is de nieuwste aanwinst voor stadsfietsen. De slim weggewerkte handremkabels, automatische kettingspanner en zeven versnellingen maken de Wayz tot een sterke, onderhoudsvriendelijke allrounder. Perfect voor dagelijks gebruik in de stad.

Slanke uitstraling en nog praktisch ook

Minder zichtbare lasnaden, een uniek reliëf in het nieuwe hydroform frame, een slanke, vernieuwde Aerflow achterdrager met geïntegreerde snelbinders en spatbordbevestiging en handremkabels die direct achter het stuur in het frame verdwijnen. Aan dat alles dankt de Batavus Wayz zijn strakke uitstraling. Wat ook handig is aan deze fiets is dat er geen losse kabels in de weg zitten wanneer je jouw Batavus Wayz in een vol fietsenrek plaatst. Deze mooie stadsfiets is er in stijlvol zwart mat. Dames kunnen daarnaast kiezen voor een trendy turquoise variant.

De Batavus Wayz is aantrekkelijk geprijsd

Wie een fijne, lichte stadsfiets zoekt met een aantrekkelijke prijs, hoeft niet verder te zoeken. De Batavus Wayz is niet geveerd, wat scheelt in gewicht. De Wayz is daardoor ideaal voor de dagelijkse ritjes naar school, werk, de sportschool of de supermarkt. De kettingkast met automatische kettingspanner is zo onderhoudsvriendelijk, daar hoef je amper naar om te kijken.

Veilig verlicht

De Batavus Wayz is voorzien van onze unieke Batavus Aerflow koplamp en bijbehorend achterlicht, beide bekroond met het 3 sterren RAI keurmerk voor fietsverlichting (RKF). Ze schijnen je zelfs in de donkerste winternachten nog perfect bij.

Voordelen

De mooiste allrounder in het segment met extra aandacht voor details en comfort Zeer geschikt voor dagelijks gebruik Nieuw rank en slank frame Fraai weggewerkte kabels, zwevende achterdrager en kettingkast voorzien van automatische kettingspanner Voorzien van veilige Aerflow verlichting Ook leverbaar als Wayz Comfort met vering voor extra comfort


【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有